Ενώ μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα στη ζωή μου και έχω πετύχει πολλά, δε μπορώ να κόψω το κάπνισμα. Δεν ξέρω γιατί, έχω προσπαθήσει και δε γίνεται!

Κόψε το κάπνισμα για πάντα με υπνοθεραπεία

Είσαι έτοιμος/η να κόψεις το κάπνισμα για πάντα και να απολάυσεις τη ζωή σου σαν μη-καπνιστής;

 • Έχεις προσπαθήσει να το κόψεις και δε μπορείς;
 • Ενώ έχεις καταφέρει τόσο πολλά στη ζωή σου δε μπορείς να σταματήσεις να καπνίζεις;
 • Έχεις κουραστεί να αισθάνεσαι ότι αυτή η συνήθεια ορίζει τη ζωή σου;
 • Επηρεάζει το κάπνισμα την υγεία σου; Έχεις συνέχεια άγχος για τις επιπτώσεις που θα έχει τα επόμενα χρόνια αν συνεχίσει να καπνίζεις;
 • Σου μειώνει το κάπνισμα την αυτοπεποίθηση;
 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

 
 

Τι θα κερδίσεις όταν διακόψεις το κάπνισμα και το άτμισμα για πάντα;

 1. Θα αποκτήσεις ξανά τον έλεγχο της ζωής σου
 2. Θα γλιτώσεις πολλά χρήματα για να κάνεις νέα πράγματα που αγαπάς
 3. Θα ζεις χαρούμενα, ελεύθερα και με υγεία
 4. Θα σταματήσεις να ψάχνεις απεγνωσμένα για τσιγάρο 
 5. Δεν θα χρειάζεται να απομακρύνεσαι από την παρέα σου για να καπνίσεις
 6. Θα σταματήσεις να αγχώνεσαι ότι καθημερινά καταστρέφεις την υγεία σου
 7. Θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση και θα προχωρήσεις να καταφέρεις κι άλλους στόχους στη ζωή σου
 

Εσύ τι θα κάνεις όταν κόψεις το τσιγάρο για πάντα;

STOP! Κόψε το τσιγάρο εύκολα και για πάντα!

Μη-καπνιστής για πάντα!

Τώρα μπορείς να γίνεις ένα χαρούμενος μη-καπνιστής έυκολα και γρήγορα, ένας καπνιστής που απολαμβάνει τη ζωή και την υγεία του. Σκέψου πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις όταν δεν θα καπνίσεις ξανά ποτέ!

Γιατί αυτή τη φορά θα τα καταφέρω να διακόψω το κάπνισμα;

1Γιατί θα δουλέψουμε συνειδητά

 

Συνειδητά θα καταλάβεις γιατί πίστευες ότι δε μπορείς να το κόψεις. Υπάρχουν 3 πεποιθήσεις που στηρίζουν αυτή την πίστη και θα καταλάβεις ότι είναι και οι 3 ψευδείς και τις έχεις δημιουργήσει ή υιοθετήσει εσύ.

2Γιατί θα δουλέψουμε υποσυνείδητα

Υποσυνείδητα θα:

 • βρεις τη ΡΙΖΑ του προβλήματος, για ποιους λόγους πίστευες ότι χρειαζόσουν το τσιγάρο και θα τα αλλάξεις για πάντα μέσα σου 
 • δυναμώσεις τις εσωτερικές σου δυνατότητες
 • θα βρεις νέους τρόπους να παίρνεις αυτά που πίστευες ότι μόνο το τσιγάρο σου έδινε
 • θα διακόψεις την ανάγκη (trigger) για τσιγάρο για πάντα
 • θα γεμίσεις αυτοπεποίθηση στις ικανότητες σου να τα καταφέρεις
 • ξέρεις τι να κάνεις αν πότε βρεθείς σε κίνδυνο και θέλεις να ξανακαπνίσεις
 • θα σχεδιάσεις τη νέα σου ζωή και τις νέες σου συνήθειες σαν μη-καπνιστής.
3Γιατί θα εδραιώσουμε τις νέες συνήθειες νευρολογικά κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Μέσω της ύπνωσης και των mind-body techniques, δημιουργούνται νέα και ισχυρά νευρολογικά μονοπάτια ώστε να έχεις νέα συμπεριφορά και πεοιθήσεις. Δεν θα καταλάβεις μόνο γιατί πρέπει να διακόψεις το κάπνισμα και τη νικοτίνη, θα έχεις δημιουργήσει ήδη τις νευρολογικές συνάψεις για τη νέα σου ζωή ως μη-καπνιστής.

4Γιατί η δική σου συνεδρία είναι προσαρμοσμένη στις δικές σου ανάγκες

Κάθε συνεδρία είναι διαφορετική και αντιμετωπίζουμε τον προσωπικό λόγο του καθενός για τον οποίο συνεχίζει να καπνίζει. Κάποιοι καπνίζουν για να πάρουν αυτοπεποίθηση, άλλοι για να έχουν ένα διάλειμμα στην ημέρα, άλλοι γιατί τους κάνει να αισθάνονται επαναστάτες μέσα στη ζωή τους, άλλοι γιατί ξεφεύγουν από το άγχος της καθημερινότητας κ.α. Άρα, η κάθε συνεδρία διακοπής καπνίσματος προσαρμόζεται στις δικές σου ανάγκες και γι' αυτό και έχει τόσο μεγάλη επιτυχία.

5Γιατί θα κόψεις το κάπνισμα ΕΥΚΟΛΑ & ΓΡΗΓΟΡΑ χωρίς να πάρεις βάρος ή να χρειάζεσαι άλλες χημικές ουσίες

Απλά θα γίνεις ένας μη-καπνιστής, πολύ χαρούμενος με την επιλογή του και θα απολαμβάνει τη ζωή του χωρίς να αισθάνεται ότι του λείπει τίποτα.  Θα έχεις αλλάξει συνειδητά και υποσυνείδητα!

6Γιατί Yπνoθεραπεία, Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) και άλλες Mind-Body techniques;

Η υπνοθεραπεία, o Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός και άλλες θεραπευτικές τεχνικές που επιτρέπουν άμεση πρόσβαση στον υποσυνείδητο εγκέφαλο, αλλάζουν το πρόβλημα από τη ρίζα του, εκεί δηλαδή που δημιουργήθηκε, φτιάχνοντας παράλληλα νέα νευρολογικά μονοπάτια για υπέροχες νέες και υγιείς για εμάς συνήθεις.

Δεν παλεύουμε με τη στέρηση και υποφέρουμε γιατί αισθανόμαστε ότι κάτι μας λείπει, είμαστε χαρούμενοι, περήφανοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση μη-καπνιστές! 

Περισσότερα για την ύπνωση και τις άλλες θεραπευτικές προσεγγίσεις και πως λειτουργούν θα βρεις εδώ.

7Πόσο μόνιμο είναι το αποτέλεσμα;

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο γιατί έχουν απενεργοποιηθεί όλα αυτά που το προκαλούσαν ως σήμερα. 

8Πότε ξέρω ότι είμαι έτοιμος/η να το κόψω το κάπνισμα, το άτμισμα και κάθε μορφή νικοτίνης;

Όταν ισχύουν και τα 3 παρακάτω:

 1. Η κατάσταση ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
 2. Η κατάσταση πρέπει να αλλάξειΤΩΡΑ
 3. ΕΓΩ είμαι αυτός/ή που θα αλλάξει αυτή την κατάσταση

Αν όχι τώρα, πότε;

Αϋπνία

Αν κάποιος ξυπνά μέσα στη νύχτα (συνήθως 3-4π.μ.) ή δυσκολεύεται να κοιμηθεί από τις σκέψεις, τότε πιθανώς το άγχος να προκαλεί αϋπνία. Η συνεχιζόμενη αϋπνία μπορεί να προκαλέσει καρδιαγγειακά προβλήματα, προβλήματα στο βάρος και στην νοητική απόδοση, με επίδραση στην οικογενειακή και κοινωνική ζωή του ατόμου. Η εξαφάνιση και αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν το στρες, επαναφέρει τον ύπνο στα υγιή επίπεδα.

Σεξ/ Γονιμότητα

Όταν ο εγκέφαλος είναι απασχολημένος με συνεχείς σκέψεις και μειωμένη αυτοπεποίθηση, αυτό δημιουργεί στυτική δυσλειτουργία, πρόωρη εκσπερμάτιση, υπογονιμότητα και μείωση της libido.  Όταν υπάρχει φόβος αυτό να επαναληφθεί, τότε μπορεί ένα μεμονωμένο γεγονός να παγιωθεί. Η αλλαγή και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών που προκαλούν το stress, επαναφέρουν τη σεξουαλική υγεία.

Κάπνισμα

Το χρόνιο στρες αυξάνει καταχρήσεις όπως είναι το τσιγάρο. Ειδικά, όταν υπάρχουν πεποιθήσεις όπως ότι "Το τσιγάρο με ξεαγχώνει/ με χαλαρώνει". Η αύξηση του καπνίσματος, με τη σειρά της ενδόμυχα αυξάνει το στρες διότι γνωρίζουμε τα αποτελέσματα του τσιγάρου στον οργανισμό κ.ο.κ. Ο περιορισμός των εσωτερικών στρεσσογόνων παραγόντων, καθώς και η αντιμετώπιση όλων των πεποιθήσεων για το κάπνισμα βοηθούν στην αποτελεσματική διακοπή του.

Βάρος

Η παχυσαρκία και το υπέρβαρο συνήθως δεν προέρχεται από έλλειψη γνώσης για την υγιεινή διατροφή. Προέρχεται από συναισθηματική υπερφαγία, όταν τρώω δηλαδή από άγχος, στεναχώρια, θυμό, για όλους τους άλλους λόγους εκτός της πείνας. Άλλοι, όταν αγχώνονται δεν τρώνε καθόλου, καθώς το γαστρεντερικό σύστημα θεωρείται ο δεύτερος εγκέφαλος στο σώμα μας και δέχεται άμεσα την επίδραση των συναισθημάτων μας. Κατανοώντας και επιλύοντας τους λόγους που μας αναγκάζουν να τρώμε συναισθηματικά ή τους λόγους για τους οποίους τιμωρούμε το σώμα μας, το σώμα έρχεται σε ισορροπία και αντίστοιχα ισορροπημένο είναι και το βάρος μας.

Καρδιαγγειακά νοσήματα

Στην Ελλάδα και στον Δυτικό κόσμο αποτελούν την πρώτη αιτία αιφνιδίου θανάτου. Το χρόνιο στρες και άγχος είναι συνδεδεμένα με υπέρταση και μεταβολικό σύνδρομο, που με τη σειρά τους αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, ανακοπής και εγκεφαλικού. Η απαλλαγή από το στρες μειώνει σημαντικά όλους τους παραπάνω κινδύνους.

Στατιστικά

Η ύπνωση για τη διακοπή καπνίσματος είναι η πιο πετυχημένη μέθοδος για τη διακοπή καπνίσματος παγκοσμίως και χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 130 χώρες

Υπολογίζεται ότι η ζωή ενός μη-καπνιστή είναι 10 χρόνια μακρύτερη από τη ζωή ενός καπνιστή. Ένας πρώην καπνιστής επιστρέφει στα επίπεδα υγείας ενός μη-καπνιστή ήδη από τις πρώτες 48 ώρες

Η χρήση ύπνωσης και άλλων φυσικών τεχνικών δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με επιπλέον φάρμακα και κόστος. Αντίθετα, έχει παρατηρηθεί ότι παράλληλα με την πετυχημένη διακοπή καπνίσματος, η ύπνωση βελτιώνει τη γενικότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση

Το stress και το άγχος επηρεάζουν όλο και νεαρότερες ηλικίες, με τους ναρότερους να βιώνουν περισσότερο stress από τους μεγαλύτερους. Το τσιγάρο περιέχει περίπου 7,000 χημικά, 69 από τα οποία είναι διαπιστευμένα καρκινογόνα. Οι μακροχρόνιες επιπτώσεις από το άτμισμα είναι ακόμα άγνωστες λόγω των λίγων χρόνων που χρησιμοποιούνται.

Τι λένε για τη θεραπεία με ύπνωση;

Κλείσε ένα ραντεβού τώρα για να εξερευνήσουμε τις επιλογές σου!