Ένα υγιές σώμα είναι αποτέλεσμα υγιών σκέψεων, φροντίδας εαυτού και τι εισαγάγουμε σε αυτό 

 1. Emotional eating happens when people use food to change their mood. 

Lorem ipsum dolor sit amet Υγιές βάρος σε ένα υγιές μυαλό

Μήπως έχεις κάνει ήδη όλες τις δίαιτες; Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα φαύλο κύκλο αυτοτιμωρίας και τύψεων; Νιώθεις ότι το φαγητό αντιπροσωπεύει για εσένα πολλά παραπάνω από απλή τροφή; Τρως από ανία, στεναχώρια, τύψεις, stress;


Αν σου έλεγα ότι μπορείς να τρως υγιεινά, να αγαπάς το σώμα σου, να μην ξαναχρειαστεί να κάνεις ποτέ δίαιτα και να έχεις τον πλήρη έλεγχο αλλά παράλληλα την ελευθερία να τρέφεσαι όπως θέλεις, θα σε ενδιέφερε;


In accumsan dictum placerat. Nullam mattis, elit eu rhoncus scelerisque, dui libero finibus erat, id congue nibh libero eu dui. Curabitur metus leo, hendrerit non congue ut, scelerisque eu arcu. Suspendisse magna dolor, mattis quis neque ut, suscipit luctus enim. Aenean aliquam malesuada commodo. Nulla ligula arcu, feugiat auctor neque eget, vehicula porttitor erat. Aliquam tincidunt, nisl ut imperdiet sollicitudin, est nibh sollicitudin quam, vel lacinia est risus vel nulla. Donec cursus sodales ipsum rutrum congue. Aliquam nec dui massa. Aenean faucibus laoreet posuere. Duis tempus sollicitudin velit, vitae maximus lorem posuere eu. Nullam vel ullamcorper tellus, vitae gravida orci. Morbi bibendum feugiat consequat. Curabitur posuere aliquet libero, ut consequat tellus tincidunt eget. Nulla feugiat vel ligula in sodales.

Lorem ipsum
Etiam blandit nisi id felis vestibulum dapibus. Ut varius, leo eget aliquam blandit, massa mi faucibus augue, viverra maximus nisi risus sed arcu. Suspendisse feugiat id sapien et lobortis. Aliquam vulputate tortor id libero consequat, sit amet iaculis urna cursus. Aenean a rhoncus mi. Integer et tortor pellentesque, cursus mauris quis, tristique mi. Integer dolor neque, convallis ac leo nec, interdum pretium dolor. Sed congue, tellus sed mollis facilisis, tortor sem pulvinar urna, sit amet euismod nisl est at erat. Aenean luctus nibh orci, a eleifend mi malesuada non. Nam dapibus sollicitudin urna vel egestas.

Lorem ipsum dolor sit amet

1Τι είναι η Υπνοθεραπεία/ Ύπνωση

Η Yπνοθεραπεία είναι η πρακτική της χρήσης της δύναμης της προτροπής για να επιφέρει θετική αλλαγή σε άτομα που βρίσκονται υπό ύπνωση/ trance. Θεωρείται ως μια από τις πιο πετυχημένες και σύντομες μη-επεμβατικές τεχνικές για αλλαγή που υπάρχουν διαθέσιμες αυτή τη στιγμή, ενώ σε ολοένα και περισσότερους ιατρικούς κλάδους χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στη θεραπευτική προσέγγιση για ένα ευρύ φάσμα αγχωδών διαταραχών, καθώς και φοβιών.

Πώς λειτουργεί;

Κατά την ύπνωση μπορεί κανείς να στρέψει την προσοχή τους εσωτερικά για να χρησιμοποιήσει τους πόρους που ήδη διαθέτει, ώστε να κάνει αλλαγές, να επανεξετάσει, να αλλάξει συμπεριφορά ή να ανακτήσει τον έλεγχο στους τομείς της ζωής του. Η υπνοθεραπεία λειτουργεί προκαλώντας μια υπνωτική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την εγρήγορση. Αυτό μας επιτρέπει να αποσπάσουμε την εξωτερική προσοχή και να επικεντρωθούμε στις εσωτερικές εμπειρίες για να φτάσουμε στο βασικό ζήτημα των προβλημάτων τους.

Ένας πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής ή Υπνωτιστής σας καθοδηγεί σε μια βαθιά κατάσταση χαλάρωσης (μερικές φορές περιγράφεται ως κατάσταση trance). Όσο βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση, o Υπνοθεραπευτής  χρησιμοποιεί συγκεκριμένες μεθοδολογίες που οδηγούν στη θεραπευτική βελτίωση.

Η εμπειρία της ύπνωσης (trance), δεν είναι μια νέα εμπειρία για κανέναν από εμάς. Βρισκόμαστε σε trance ενώ διαβάζουμε ένα βιβλίο, όταν είμαστε απορροφημένοι σε μια ταινία ή μουσική ή ακόμα και απορροφημένοι από τις δικές μας σκέψεις.

Που χρησιμοποιείται;

Η υπνοθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι χρησιμοποιείται αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση των παρακάτω παθήσεων μεταξύ άλλων:

 • Ήπια κατάθλιψη
 • Stress/ Άγχος
 • Χρόνιος πόνος
 • Έλεγχος βάρους
 • Περιοριστικές πεποιθήσεις/ αποφάσεις
 • Φοβίες
 • Κακές συνήθειες/ καταχρήσεις
 • Αθλητικές επιδόσεις
 • Διαχείριση τραύματος
 • Αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση
 • Διαταραχές ύπνου
2Σε ποιον απευθύνεται

Η υπνοθεραπεία με coaching απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να καταφέρει αμεσότερα και αποτελεσματικά το στόχο του. Δεν χρειαζόμαστε θεραπεία γιατί είμαστε “χαλασμένοι” ούτε γιατί δεν είμαστε λειτουργικοί. Συνεργαζόμαστε με έναν ειδικό γιατί θέλουμε λύση σε ένα πρόβλημα που δεν έχουμε καταφέρει να αντιμετωπίσουμε, και το λύνουμε πιο εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις και του συνειδητού και υποσυνείδητου νου μας.

3Αλήθειες & Μύθοι για την Υπνοθεραπεία
Τι είναι και τι δεν είναι ύπνωση;

Η ύπνωση δεν είναι…

 • Ύπνος
 • Κατάσταση αναισθησίας
 • Παράδοση, ευπείθια
 • Απώλεια συνείδησης
 • Ο έλεγχος του νου από άλλον
 • Απώλεια αυτοελέγχου

Η ύπνωση είναι….

 • Εγρήγορση του νου
 • Κατάσταση χαλάρωσης
 • Φαντασία, δημιουργικότητα
 • Άσκηση του νου
 • Επικοινωνία με τον υποσυνείδητο νου
 • Ύψιστη επίδειξη ελέγχου
Κι αν δε μπορώ ή δεν επιθυμώ να μπω σε ύπνωση;

Η ύπνωση είναι μια φυσική κατάσταση για τον άνθρωπο.  Βρισκόμαστε σε trance/ ύπνωση, αρκετές φορές την ημέρα, όταν για παράδειγμα είμαστε αφηρημένοι και απορροφημένοι μέσα στις σκέψεις μας. Μπορεί λοιπόν να υπνωτιστεί οποιοσδήποτε, καθώς γνωρίζει πώς να το κάνει, απλά χρειάζεται να έχει φαντασία, κάτι που φυσικά έχουμε όλοι μας. Είναι μια απολύτως ασφαλής και είναι μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία. Αν κάποιος δεν επιθυμεί για οποιονδήποτε λόγο να υπνωτιστεί, υπάρχουν πολλές άλλες τεχνικές αλλαγής που είναι εξίσου αποτελεσματικές.

4Τι είναι το coaching

Βασική παραδοχή του coaching είναι ότι όλοι διαθέτουμε ήδη όλα τα εργαλεία, έχουμε όλες τις επιλογές και είμαστε υπεύθυνοι για όλα όσα μας συμβαίνουν. Τρομακτικό; Ή μήπως απίστευτα δυναμωτικό;

«Το Coaching ξεκλειδώνει τις δυνατότητες ενός ατόμου να μεγιστοποιήσει τη δική του απόδοση». Sir John Whitmore

Coaching ονομάζεται η η διαδικασία που έχει ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του στόχου μέσω εκπαίδευσης, καθοδήγησης και παρεμβάσεων. Χρησιμοποιείται σε διάφορους τομείς, όπως είναι το business coaching, athlete's coaching, acting coaching κτλ. Life coaching είναι η ειδικότητα του coaching που εστιάζει σε επίτευξη προσωπικών στόχων όσον αφορά στις σχέσεις ή επαγγελματικά.

Κατά τη διάρκεια του coaching μας, χρησιμοποιώ διάφορα εργαλεία που πετυχαίνουν συγκεκριμένα αποτελέσματα πολύ γρηγορότερα και αποτελεσματικά, καθώς χρησιμοποιούν τις λειτουργίες και του υποσυνείδητο νου εκτός του συνειδητού νου. Τα εργαλεία αυτά, μεταξύ άλλων, είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP), το Time Line Therapy™ και η Υπνοθεραπεία και χρησιμοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν.

Αν ήξερες ότι δεν γίνεται να αποτύχεις, τι θα τολμούσες να κάνεις;

5Αλήθειες για το coaching

Ο καθένας μας έχει την απάντηση μέσα του αλλά και τη δύναμη να πάει εκεί που θέλει.

 • Ο μόνος στόχος του coaching είναι να πετύχεις το στόχο σου. Να ζήσεις τη ζωή που επιθυμείς, όπως την επιθυμείς. Σε βοηθάει να απελευθερώσεις όλη τη δυναμική που κρύβεις, να χρησιμοποιήσεις όλες τις δεξιότητες που έχεις και να πετύχεις αυτό που θέλεις δημιουργώντας νέες συνάψεις, νέους δρόμους και νέες επιλογές ώστε να το πετύχεις ευκολότερα
 • Το coaching είναι γρήγορο. Μπορεί να χρειαστούν μερικές συνεδρίες μόνο και σπάνια χρειάζεται να επαναξετάσουμε αυτό το πρόβλημα καθώς το πρόβλημα λύνεται εντελώς
 • Το coaching είναι αποτελεσματικό. Εντοπίζουμε το στόχο, τι πρέπει να κάνουμε για να τον πετύχουμε, τι μας λείπει και μας κρατάει πίσω. Χρησιμοποιούμε διάφορες τεχνικές όπως Υπνοθεραπεία,  Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) και Time Line Therapy, ανάλογα με το ποια τεχνική μας βοηθάει να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα
 • To coaching είναι στοχο-κεντρικό. Δηλαδή, μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στο μέλλον και να επιτύχουμε αυτά που θα μας κάνουν τη ζωή ομορφότερη/ ευκολότερη κτλ. Δεν προσηλωνόμαστε στο παρελθόν. Επισκεπτόμαστε το παρελθόν πρόσκαιρα και γρήγορα, μόνο για να επιλύσουμε τα ζητήματα που μας εμποδίζουν να πετύχουμε το στόχο μας στο μέλλον, και μετά επικεντρωνόμαστε εκεί που πρέπει να φτάσουμε: στο μέλλον.
 • Όλες οι αλλαγές που θα έρθουν συζητιούνται και εξετάζονται έτσι ώστε να είναι εφικτές και να μη διαταράξουν το οικοσύστημα του πελάτη/ coachee
 • Ο coachee/πελάτης έχει όλη τη γνώση και τις δεξιότητες για να λύσει τα προβλήματά του. Συνεργάζεται με τον coach του ώστε να εντοπίσουν τον καλύτερο τρόπο να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένας καλός coach πιστεύει απόλυτα στον πελάτη του και είναι προσηλωμένος στο να βοηθήσει τον πελάτη του να πετύχει
 • Ο coachee/πελάτης είναι η αυθεντία. Μόνο ο πελάτης στα αλήθεια ξέρει τι μπορεί να κάνει, γιατί αυτός ξέρει όλη την ιστορία και μπορεί να αναλάβει τη δράση και να βιωσει τα αποτελέσματα αυτής.
 • Στόχος του coach είναι ο coachee/πελάτης να έχει όλη την ευθύνη για την αλλαγή και να δώσει το 100% της προσπάθειάς του, ώστε να μην εξαρτάται από τον coach και να μπορεί να πετυχαίνει τους στόχους του και στο μέλλον. Η σχέση μεταξύ coach-πελάτη είναι μια σχέση μεταξύ ίσων, μια σχέση συνεργασίας.
 • Ένας καλός coach δεν είναι απαραίτητο να είναι εξειδικευμένος στο αντικείμενο στο οποίο κάνει coaching. Η μεθοδολογία για τη σωστή στοχοθέτηση είναι ίδια μεταξύ διαφόρων πεδίων και μερικές φορές μια αντικειμενική ματιά εκτός αντικειμένου, μπορεί να “δει” πιο καθαρά τι χρειάζεται
 • Όσο πετυχαίνεις τους στόχους σου, βελτιώνεται η γενικότερη αυτοπεποίθησή σου και σε άλλους τομείς, καθώς και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ότι θα το πετύχεις. Επίσης, η επιτυχία ενός στόχου σε ένα τομέα της ζωής σου, φέρνει χαρμόσυνα νέα και σε άλλους τομείς (π.χ. μια dream job φέρνει μείωση stress και βελτιώνει τη γενικότερη υγεία)
 • Το coaching βοηθά τον coachee/πελάτη σαν ολότητα, καθώς και το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του. Ο coach μπορεί να επισκεφτεί σύντομα το παρελθόν ώστε να ξεκαθαρίσει κάποιες παγιωμένες συμπεριφορές και μη-βοηθητικες παγιωμένες απόψεις και συμπεριφορές, το focus όμως είναι στο παρόν και στο μέλλον. Ο στόχος του coaching είναι η επίτευξη των στόχων. 
 • Το coaching είναι content-free. Ο coach δεν χρειάζεται να γνωρίζει τις λεπτομέρειες όλων των τραυματικών εμπειριών του coachee/πελάτη, ενώ ο coachee/ πελάτης ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να αναβιώσει τα τραυματικά γεγονότα εξιστορώντας τα στον coach του. To μόνο που έχει σημασία είναι το πώς μια τραυματική εμπειρία έχει επηρεάσει τον τρόπο σκέψης και αντιδράσεων μας και αυτό να αλλαχτεί ώστε να εξυπηρετήσει τις αλλαγές που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας. Δεν είναι απαραίτητο ο θεραπευτής να γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί και ο θεραπευόμενος δεν χρειάζεται να το εξιστορήσει και κυρίως να το αναβιώσει. Ο στόχος είναι να επισκεφτούμε την εμπειρία σύντομα, με ασφάλεια, και να πάρουμε οτιδήποτε βοηθητικό και χρήσιμο από την τραυματική εμπειρία που και να πάμε εκεί που θέλουμε να πάμε: στο υπέροχο, μαγικό μας μέλλον!
 • Με θεραπείες όπως Time Line Therapy και Ύπνωση μπορούμε να “τσιμεντώσουμε” κάποιες αλλαγές και να εδραιωθούν ακόμα καλύτερα, καταγράφοντας τις στον υποσυνείδητο νου.
 • Ο πελάτης επιλέγει το θέμα κάθε συνεδρίας, δεν υπάρχει συγκεκριμένη εκ προοιμίου ατζέντα, οπότε συζητιούνται και επιλύονται τα πιο σημαντικά θέματα κάθε φορά, αλλά και η στοχοθέτηση που επιθυμείται.
6Τι είναι ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NeuroLinguistic Programming- NLP)

Το NLP διερευνά τις σχέσεις μεταξύ του πώς σκεφτόμαστε (νεύρο), του πώς επικοινωνούμε (γλωσσα) και των προτύπων συμπεριφοράς και των συναισθημάτων μας (προγράμματα). Πρακτικά, χρησιμοποιούμε τη γλώσσα του εγκεφάλου για την επίτευξη συγκεκριμένων και επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι μια εκπληκτική μέθοδος για αποτελεσματική και γρήγορη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο προσλαμβανουμε την πληροφορία, στα φίλτρα που έχουμε, στο πώς καταχωρούμε τις σκέψεις μας και κατά συνέπεια στη συμπεριφορά μας. Χρησιμοποιείται σαν ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην αλλαγή συμπεριφοράς και επίτευξη στόχου.

Το NLP δίνει περισσότερες επιλογές στον πελάτη. Αποτελείται από διάφορες τεχνικές που μπορούν να αλλάξουν το “μοντέλο” με το οποίο αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε τον κόσμο (model of the world). Oι τεχνικές αυτές μας επιτρέπουν να επεκτείνουμε και να εμπλουτίσουμε τον τρόπο που βιώνουμε την καθημερινότητά μας, καθιστώντας τη ζωή μας  πλουσιότερη και πιο άξια ζωής. Τα άτομα που βρίσκονται σε θεραπεία και επιθυμούν βοήθεια για την αλλαγή είναι συνήθως εκεί επειδή αισθάνονται ότι δεν έχουν αρκετές επιλογές, ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται διαφορετικά και αυτό είναι κάτι που αλλάζει. 

Στη ζωή μας αντιλαμβανόμαστε αυτά που θέλουμε να αντιληφθούμε και συνήθως οι απόψεις μας είναι παγιωμένες. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί έτσι που να αντιλαμβάνεται ελάχιστα από τα δισεκατομμύρια σήματα που λαμβάνει καθημερινά, τα οποία Γενικεύει- Διαγράφει- Αλλοιώνει ώστε να συμφωνούν με τα υπάρχοντα “φίλτρα” μας (αξίες, πεποιθήσεις κτλ) και τελικά καταχωρούνται με ένα συγκεκριμένο τρόπο, που οδηγεί σε συγκεκριμένη συμπεριφορά. Αυτό το αντιλαμβανόμαστε καλύτερα όταν παρατηρούμε ότι κάνουμε φαύλους κύκλους, παραπονιόμαστε για τις ίδιες καταστάσεις και βρισκόμαστε σε παρόμοιες ψυχοσυνθέσεις. Αν τώρα αποφασίσουμε να αλλάξουμε ζωή, αν δεν αλλάξουν αυτά που επιθυμούμε ανεμπόδιστα, δεν θα μπορούμε να τα επιθυμούμε σωστά, δεν θα κάνουμε σκέψεις και κυρίως πράξεις προς τη σωστή κατεύθυνση, άρα δεν θα οδηγούμαστε προς την πορεία που θέλουμε.

Ο ρόλος του θεραπευτή είναι να αμφισβητήσει τις Γενικεύσεις- Διαγραφές- Αλλοιώσεις που αντιλαμβανόμαστε, να ελέγξει τα φίλτρα που έχουμε αν λειτουργούν σωστά και να αλλάξει ουσιαστικά την πληροφορία που παρέχουμε στον εγκέφαλό μας με τρόπο που ο εγκέφαλος μας να την κατανοεί. Πολύ συχνά, υπάρχουν περιοχές όπου ο πελάτης κυριολεκτικά δεν μπορεί να δει άλλη επιλογή εκτός από αυτές τις μη-ικανοποιητικές και επώδυνες επιλογές που τον κρατάνε στο ίδιο σημείο. Ακριβώς λοιπόν επειδή το αγνοεί, δεν αντιλαμβάνεται και χάνει τον πλούτο της πληροφορίας που του παρέχει ο κόσμος γύρω του. Οι άνθρωποι καταλήγουμε να πονάμε όχι επειδή ο κόσμος δεν είναι αρκετά πλούσιος για να τους επιτρέψει να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, αλλά επειδή η εκπροσώπησή μας για τον κόσμο είναι φτωχή. 

7 Τι είναι το Time Line Therapy™

Το Time Line Therapy (Θεραπεία Χρονογραμμής) είναι μια προσέγγιση που επιτρέπει μια εύκολη μεταφορά στο παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον και τη νοητική επεξεργασία συμβάντων και των επιδράσεών τους στη μελλοντική μας πορεία.

Το Time Line Therapy περιλαμβάνει θεραπεία σε ασυνείδητο επίπεδο και επιτρέπει στον πελάτη να διαγράψει αρνητικά συναισθήματα που συνδέονται με προηγούμενες εμπειρίες και να μεταμορφώσει τον εσωτερικό του προγραμματισμό. Ο εσωτερικός προγραμματισμός είναι συχνά ο μηχανισμός που είναι υπεύθυνος για τις εξωτερικές εκφράσεις των συναισθημάτων μας, οπότε αναδιαμορφώνοντας την κωδικοποίηση κάποιων εμπειριών, μπορούμε να αλλάξουμε την επίδρασή τους στον ψυχισμό μας, καθώς και στη στοχοθεσία μας. 

Το Time Line Therapy ενσωματώνει διάφορες τεχνικές που δίνουν τη δυνατότητα να ξεπεραστούν αρνητικά συναισθήματα όπως θυμός, στεναχώρια, φόβος κτλ σε επίπεδο καταγραφής και χρησιμοποιείται κατά κόρον για κατάθλιψη, άγχος, φόβος, απάθεια ή λύπη. Είναι επίσης πολύ χρήσιμη τεχνική για την αναδιαμόρφωση περιοριστικών πεποιθήσεων και περιορισμών, για δημιουργία επιλογών και διαχείριση πόνου.

Μέσω της πρακτικής εφαρμογής, ένα άτομο μπορεί να καθοδηγηθεί στην πρόσβαση σε συγκεκριμένες αναμνήσεις και να μάθει πώς να αποσυνδεθεί από τα αρνητικά συναισθήματα που σχετίζονται με αυτές τις αναμνήσεις. Αυτό επιτρέπει σε ένα άτομο να απελευθερωθεί από το προηγούμενο σύστημα πεποιθήσεών του και αντ’ αυτού να δημιουργήσει νέες, πιο θετικές πεποιθήσεις και τεχνικές ώστε να έρθει σε επαφή με μια πληρέστερη και πιο εμπλουτισμένη πραγματικότητα.

8Είναι αποτελεσματικές οι online συνεδρίες

Φυσικά. Επειδή ακριβώς η ύπνωση αλλά και η επικοινωνία με τον υποσυνείδητο νου είναι μια φυσική διεργασία του ανθρώπινου εγκεφάλου και έχουμε όλοι εμπειρία σε αυτό, μπορούμε και να υπνωτιστούμε εύκολα από κοντά ή από απόσταση. Οι οnline συνεδρίες είναι το ίδιο αποτελεσματικές και ασφαλείς και μπορεί κάποιος να τις παρακολουθήσει και να συνεχίζει την αλλαγή του από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Here’s what people are saying

Research

Αυτή είναι η επικεφαλίδα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Αυτή είναι η επικεφαλίδα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Αυτή είναι η επικεφαλίδα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Αυτή είναι η επικεφαλίδα

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Do you really need more reasons to quit smoking?

Your call to action

Lorem ipsum dolor citamet