Χριστίνα 

Δρακοπούλου

Πτυχία/ Εξειδικεύσεις

Βοηθάω φανταστικούς ανθρώπους να “ξεκολλήσουν” από προσωπικούς φόβους, περιορισμούς και εμπόδια και να κατακτήσουν τη ζωή των ονείρων τους.

Από πάντα με θυμάμαι να ψάχνω να βρω τι είναι αυτό το κάτι που έχω σαν ξεχωριστό χάρισμα/ ταλέντο/ έμφυτη ικανότητα, το οποίο διαθέτω και μπορώ να προσφέρω ώστε να αφήσω τον κόσμο πίσω μου λίγο καλύτερο από ότι τον βρήκα. Έφτασε κάποια στιγμή που κατάλαβα ότι αυτό στο οποίο είμαι καλή είναι να βοηθώ τους ανθρώπους γύρω μου να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ζουν ομορφότερα. Αυτό είναι για εμένα το ταλέντο μου/ το χάρισμα/ η έμφυτη ικανότητά μου, και μέσα από αυτό είμαι ευτυχισμένη και γίνομαι συνεχώς καλύτερη.

Έχω αλλάξει αρκετές φορές καριέρα στη ζωή μου, ανάλογα με το τι αγαπώ να κάνω, και τα έκανα με αρκετή επιτυχία και αγάπη. Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κάνουμε αυτά που αγαπάμε και μας παθιάζουν. Επαγγελματικά, έχω εργαστεί σαν Κλινικός Διαιτολόγος, έχω συνιδρύσει μια πετυχημένη αλυσίδα ξενοδοχείων, έχω ασχοληθεί με τη διακόσμηση ξενοδοχείων και συνεδριακών χώρων και έχω ασχοληθεί ενεργά με ομάδες εθελοντών και περιβαλλοντικούς οργανισμούς. Έχω ασχοληθεί με την εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων, έχω οργανώσει project, συνέδρια, ομάδες και έχω εμφανιστεί σε διάφορες εκπομπές, συνέδρια και σεμινάρια. Προσωπικά, έχω περάσει από διάφορες μορφές κακοποίησης, burnout, ήπιας κατάθλιψης και πολλές φορές αισθάνθηκα εγκλωβισμένη, σε σχέσεις, σε εργασίες, σε επιλογές. Μέσω της υπνοθεραπείας και αυτών των υπέροχων τεχνικών βρήκα λύσεις και επιλογές άμεσα, με λίγες συνεδρίες και κυρίως με εργαλεία χρήσιμα και απτά για το μέλλον μου. Γνωρίζω καλά τις δυσκολίες της σύγχρονης επαγγελματικής και συναισθηματικής ζωής και έχω την επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους κλάδους ώστε να υποστηρίξω άτομα που θέλουν να έχουν μια γεμάτη και αυθεντική επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Ειδικεύομαι σε προβλήματα της σύγχρονης ζωής: μια εργασία που δεν αγαπάμε, ένα σώμα που δεν αγαπάμε, αδιέξοδες σχέσεις, ανηδονία, burnout, αδυναμία να ζήσουμε στα στερεότυπα, υπέρμετρο stress, μια γενικότερη αίσθηση “μπλοκαρίσματος”, “ανημπορίας” και “εγκλωβισμού”. Με ενδιαφέρει να συνεργάζομαι με ανθρώπους που επιθυμούν να ζήσουν μια υπέροχη ζωή, μια ζωή στα μέτρα τους και έχουν πάθος να κυνηγήσουν αυτό τους το όνειρο. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που κατέρριψαν τις φοβίες τους, άφησαν πίσω κακές συνήθειες, άλλαξαν καριέρα, έγιναν πιο ευτυχισμένοι και υγιείς, πέτυχαν μακροχρόνιους στόχους, ανθρώπους που έχτισαν σχέσεις αγάπης και στοργής και δημιούργησαν μια ζωή γεμάτη νόημα για τους ίδιους. Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και στη δουλειά μου χρησιμοποιώ τα βέλτιστα εργαλεία από όλες τις ειδικεύσεις μου ώστε να καταφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Σαν άνθρωπος με ενθουσιάζουν οι άνθρωποι, το να μαθαίνω, ο εθελοντισμός, η μουσική, τα ζώα, ο χορός και τα ταξίδια.

Εσύ τι θέλεις για τη ζωή σου;

Να γνωριστούμε καλύτερα;

Κλείστε μια δωρεάν 20-λεπτη συνεδρία γνωριμία

Να γνωριστούμε καλύτερα;

Κλείστε μια δωρεάν 30-λεπτη συνεδρία γνωριμίας!

 • Κυριάκος, ΑΘήνα
  Με 1 συνεδρία κατάφερα να κόψω το κάπνισμα που με βασάνιζε τόσο πολύ.....Δεν υπάρχουν λόγια να σε ευχαριστήσω...Βρήκα ξανά τον εαυτό μου και την υγεία μου...ευχαριστώ πολύ
  Κυριάκος, ΑΘήνα
 • Eva K.
  Οι συνεδρίες με την Χριστίνα έχουν αλλάξει θετικά την πορεία της ζωής μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο κατάλληλο θεραπευτή από την Χριστίνα, με την καθοδήγηση της οποίας βρίσκω τα κομμάτια του χαμένου εαυτού μου, του ανθρώπου που θέλω να είμαι.
  Eva K.
 • Helen's Way
  Αγαπημένη μου Χριστίνα. Θέλω να σε ευχαριστήσω ολόψυχα που βρέθηκες μπροστά μου την καταλληλη στιγμή. Μέσα από μια ύπνωση έχω διορθώσει πολλά πράγματα που με απασχολούσαν. Αγάπησα το "taping" τόσο πολύ που το κάνω συνεχώς και μπορώ να "βγάζω " από μέσα μου ότι με βασανίζει. Στα δύσκολα δε, θυμάμαι εκείνη τη μαγική φράση. κοίταξε επάνω και δεξιά. πως βλέπεις τον εαυτό σου? που θέλεις να φτάσεις? θέλω να φτάσω όπου δεν έφτασα μέχρι τώρα λοιπόν. ΑλλαΖΩ ζωή. αλλά ΖΩ!
  Helen's Way
 • Αγγελική Μ.
  Εγώ ένα ξέρω! Της ζήτησα να απελευθερωθώ και απελευθερώθηκα! Μου άρεσε πολύ η προσέγγιση της Χριστίνας που διακριτικά μου "πέρασε" μία θεώρηση της ζωής, η οποία μου. διέφευγε. Και κάπως έτσι, με κέρδισε με την απαλότητα και την τρυφερότητα που το έκανε, και ταυτόχρονα διακριτικά, προσεκτικά, σοβαρά, επαγγελματικά. Στη διάρκεια της πολύ διαφωτιστικής συνεργασίας μαζί της, έλυσα ένα πρόβλημα που με βασάνιζε δύο έτη και τίποτα άλλο δεν είχε δουλέψει, αλλά και πήρα πολύ σημαντικά διδάγματα (άλλαξαν κάποιες ασυνείδητες δομικές πεποιθήσεις -αρχές) και πολλά πολλά εργαλεία. Την εμπιστεύτηκα, την παραδέχτηκα και την άφησα να διεισδύσει στα άδυτα του νου μου, απ' όπου έμαθα πολλά. Βρήκα τη διαδικασία της μεθόδου της μαγική, ταξιδευτική, ολοκληρωμένη, απολαυστική και κοπιαστική, αλλά με την επιμονή της Χριστίνας πολύ πολύ αποτελεσματική. Πήρε επάξια τη θέση της έμπιστου θεραπεύτριας μου. Να προσθέσω το πολύ σημαντικό ότι η Χριστίνα δεν ήταν καθόλου παρεμβατική, επικριτική, ή χειριστική, αλλά αντιθέτως ανταποκρίθηκε με αποδοχή στη δυσκολία μου, σήκωσε τα μανίκια και δούλεψε μαζί μου σκληρά μέχρι τελικής πτώσης (την πλήρη εξάλειψη του προβλήματος). Τέλος, το αδιαμφισβήτητο: η φωνή της και ο τρόπος ομιλίας της, είναι ένα φυσικό χάρισμα που την οδήγησε στο επάγγελμα κουτί., https://gr.revieweuro.com/attica/christina-drakopoulou-coaching-1987240
  Αγγελική Μ.
 • Kelly, Θεσσαλονίκη
  Η ανάγκη μου να φτάσω πιο βαθιά στη θεραπεία των δικών μου θεμάτων, να αγγίξω την πρόσβαση στο υποσυνείδητο, με κινητοποίησε να κλείσω ραντεβού με την Χριστίνα. Είναι δοτική, θετική, κατέχει τα εργαλεία της δουλειάς της. Είναι αποφασισμένη να βοηθήσει. Είναι super υποστηρικτική και έχει μια μεγάλη αγκαλιά για τον άνθρωπο που έχει απέναντί της. Με βοήθησε να απαλλαγώ από έναν παλιό τραυματισμό στο σώμα μου, που μου προκαλούσε χρόνιο πόνο, μετά από μια συνεδρία που δουλέψαμε συγκεκριμένα συναισθήματα. Μέσα από διαφορετικές τεχνικές με βοήθησε α)να απαλύνω τα συναισθήματα μου από παλιές τραυματικές εμπειρίες β)να απαλλαγώ από συναισθηματικά βάρη που κουβαλούσα και είχαν σχέση με άλλους γ) να κατακτήσω έναν πρωταρχικό στόχο που είχα ανάγκη και δεν το έβλεπα, πριν πάω σε αυτόν που είχα ως αίτημα.
  Kelly, Θεσσαλονίκη
 • Maria Koufaki, GR
  Εξαιρετική life coach με βαθια γνώση του αντικειμένου!Άμεση, γλυκιά με κατανόηση και εξαιρετικά skills ενσυναίσθησης που συνδιαστικά με την χρήση nlp και ύπνωσης καταφέρνουν να βοηθήσουν στην επίλυση των συναισθηματικών προβλημάτων! Εύγε!
  Maria Koufaki, GR
 • Sofia Stergiou, GR
  Ένας άνθρωπος γεννημένος για επικοινωνία, με πίστη στον άνθρωπο και τις δυνατότητές του !! Μου έδειξε τον χάρτη του "μέσα" μου , με όλη της την αγάπη και τον επαγγελματισμό και της είμαι ευγνώμων!!
  Sofia Stergiou, GR
 • Mary Collins, CH
  Christina is a wonderful therapist! You can sense her natural empathic nature and will find results with her!
  Mary Collins, CH
 • Dimitris Tsetsilas, GR
  Αυθεντικότητα,μεταδοτικότητα και αστείρευτη πηγή έμπνευσης και θετικής ενέργειας!Μια επίσκεψη στην αγαπημένη Χριστίνα θα σας πείσει ότι τελικά το μέσα μας και η Ζωή μπορούν να συνυπάρξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!!!
  Dimitris Tsetsilas, GR
 • Debbie Lucas, UK
  I could not recommend Christina enough! She is so kind and gentle in her approach. She has a real way of getting to the bottom of what’s going on in your unconscious mind. She really helped me to dig down deep to understand why I do some of the things I do. This understanding has given me such great self awareness and helped me to improve my life a lot. Thank you Christina!
  Debbie Lucas, UK